logo
HU EN

Program


Chris Devil Trio

Chris Devil Trio

Először a Göncölszekéren gurult be az Opus színpadára az Ördög Krisztián szaxofonos vezette trió, hiszen a Big Dipper című debütáló lemez anyagát hozta magával három éve. Az albumon a címadó dal balkáni ritmusa mellett a szabadzene eszközei, swing lüktetés, post-bop frazírozás és heavy metal groove-ok is feltűntek, ahogy lírai ballada is helyet kapott.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 11. szerda, 20:00

A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A zenekarvezető Ördög Krisztián a jazzszaxofonozás tradíciója mellett érdeklődéssel fordul a különböző népzenék felé, Paczári Viktor basszusgitáros a rock és a heavy metal energiáját keresi, míg Serei Dániel a technikás jazzdobolás mellett a szabadzene területén is időről időre megnyilvánul. A tíz éve, elsőéves jazz tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

Közreműködik:

Ördög Krisztián - fúvós hangszerek
Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
Serei Dániel - dob, ütőhangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Ezen a koncerten az Ella által híressé tett standardek, a legikonikusabb dalai hangzanak el, a jazz aranykorára jellemző hangszerelésekkel. A koncert fényét az ország legkiválóbb zenészeiből összeállt zenekar emeli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!