logo
HU EN

Program


Cirkusz-KA / Fehér, arany – lemezbemutató koncert

Cirkusz-KA / Fehér, arany – lemezbemutató koncert

"A Cirkusz-Ka álom-világzenéje egyhelyben is elrepíthet a megszokás kikötőiből, a képzelet tükörré simult tengerein túlra…" - Papp Máté

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 11. szombat, 20:00

Cirkusz-KA / Fehér, arany – lemezbemutató koncert

Közreműködik:
Szlávics Anna - ének
Rock Tamás - gitár
Arday Dániel - nagybőgő
Clemente Gábor - ütőhangszerek
vendégek:
György Andi – hegedű
Somogyi Márton – zongora, billentyűk
Pantali Bence – elektromos gitár, furulya, effektek

Szlávics Anna és Rock Tamás szerzőpáros saját dalaik előadására alapították a Cirkusz-KA zenekart. Berlin, Párizs, Hamburg, Kairó, Róma, Brüsszel, Wroclaw, Szicília, Barcelona csak néhány azok közül a városok közül, ahol magyar nyelvű, saját repertoárjukkal turnéztak. Negyedik nagylemezük Fehér, arany címmel a NarRator Records kiadásában idén decemberben jelenik meg. E tematikus albumon a téli ünnepközhöz köthető dalok szerepelnek, ugyanakkor ezeket a kompozíciókat nem annyira a dalszövegek témája, mint inkább a meditatív, sound design elemekkel is támogatott festői hangzás fogja össze.

„A dalok hangszerelésekor megadtuk magunknak azt a szabadságot, hogy nem elsősorban színpadi megszólalásunk lehetőségeit és korlátait tartottuk szem előtt. A lemez elkészítése után kezdtük a színpadra hangszerelni a dalokat. December 11-én az új lemez élőben még soha el nem hangzott dalaival készülünk, de a régebbi dalok is többségében új, még nem hallott hangszerelésben kerülnek színpadra. György Andi hegedűn, Somogyi Márton zongorán, Pantali Bence elektromos gitáron, furulyákon fog velünk muzsikálni, egy egyszeri, megismételhetetlen zenei találkozás lesz" – ígéri Szlávics Anna, a zenekar énekes-szövegírója. A december 11-én, a NarRator Records kiadói gondozásában megjelenő új lemezt – melynek borítóját Molnár Csaba tervezte – az elsők között veheti kézbe az Opus Jazz Club közönsége.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A zenekar hangvételét a jazz, a klasszikus zene és a népzene hármas egysége formálja, meglehetősen őszinte és egyedi hangzásvilág alapján. Jellemző rájuk a kompozíciók friss és szabad felfogású előadásmódja: nemritkán trió vagy duó felállásban folyik a játék. A hangszerelés is igen változatos.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!