logo
HU EN

Program


Colin Vallon – Vincent Courtois: Sonata (CH/FR)

Colin Vallon – Vincent Courtois: Sonata (CH/FR)

Tűnődve ismételt motívumok, időtlen népdalok, vad groove-ok és szögletes szólamok döntik a hallgatót kábulatba, mintha egy visszatérő álomban lenne, amelyre mindig csak félig emlékszik.  több

Aktuális előadásokVincent Courtois és Colin Vallon kiterjesztett hangszeres technikákkal gondoskodik a különleges hatásról: a vonó susog és fütyül, a preparált zongora gamelánt idéz, így szőnek együtt olyan hangzásokat, ami messze esik a megszokott duóformációktól. Programjuk címe kortárs-klasszikus zenei utalásokat is sugall, hiszen ez a stílus mindkettőjük zenei múltjának és jelenének része.

Ez lesz a hatodik alkalom, hogy a francia jazzetalon, Vincent Courtois újabb formációval ad koncertet az Opusban, majd rögzít lemezt a BMC Records számára: 2019-ben jelent meg a The Demons of Tosca, a 2023-as évben pedig az Aki Takase nevével fémjelzett Carmen Rhapsody, a Daniel Erdmann-nal és Robin Finckerrel közös Nothing else, illetve a Sanne Rambags és Julian Sartorius társaságában felvett Twigs. Ezúttal Colin Vallon svájci zongorista lesz a partnere, aki az ECM Recordsnál rögzített trióalbumain is tanúságot tett talán legnagyobb erősségéről, hogy bármilyen hangulatot és érzelmet képes szokatlan hangkombinációkba sűríteni.

Közreműködik:

    Vincent Courtois - cselló
    Colin Vallon - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!