logo
HU EN

Program


Contempo

Contempo

A Contempo formáció tagjai számára a kortárs szó jelentése egyenértékű az élő jelennel: „mindennel, ami hat ránk és amivel mi hatunk a körülöttünk lévőkre” – magyarázzák. Zenekarról lévén szó, ők zenei eszközöket használnak e hatás gyakorlás során.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 1. kedd, 20:00

Mint vallják, a világnak ezen a részén felnőve rengeteg hatás érte őket. Európai klasszikus zene, hiszen annak irodalmán nőttek fel a zenei képzés során, magyar és balkáni népdalok, hiszen Kodály országában ez elkerülhetetlen, és a jazz megannyi irányzata. Számos más zenei stílusba is tettek kitérőket, mindezek az élmények formálták zenei stílusukat, gazdagították eszköztárukat. Sok kritika éri a kortárs klasszikus zenét, és általában a kortárs művészetet „már mindent kitaláltak, nincs tovább, „megfagyott”, de ők úgy gondolják, hogy vannak előre mutató zenei utak, amik számukra is inspirálóak és hosszabb távon perspektívát nyitnak. „Egyesítettük mindazt, amit jó szívvel befogadtunk, és nem gondolkodunk stílusokban, skatulyákban… csak zenélünk, alkotunk ma, a XXI. században kortárs közönségünknek” – fogalmaznak.

Közreműködik:

Pozsár Eszter - fuvolák, szaxofon
Csurkulya József - cimbalom
Horányi Sándor - gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Őszinte érzelmeket és könnyed virtuozitást egyaránt ígér a fiatal katalán trombitás-énekesnő, Alba Careta és együttese.

Nagy-Babos Rebeka erdélyi születésű énekesnő. Tanulmányait eredetileg reklámgrafika szakon kezdte, majd évekkel ezelőtt, a Sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizácós Zenei Táborban szerzett élményeinek hatására döntött úgy, hogy szakmáját hátrahagyva zenei pályára lép és a jazzének felé fordul.

A Classicus Quartet ötödik évébe lépő sorozata a vonósnégyes-irodalom egyedülálló keresztmetszetét kínálja a BMC Koncerttermében. A hangnemek szerint csoportosított művek előadása után most élő zeneszerzők osztoznak a sorozatból eddig méltatlanul kimaradt komponistákkal a Das Wohltemperierte Streichquartett 2022/23-as záró évadának műsorán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!