logo
HU EN

Program


Contempo

Contempo

A Contempo formáció tagjai számára a kortárs szó jelentése egyenértékű az élő jelennel: „mindennel, ami hat ránk és amivel mi hatunk a körülöttünk lévőkre” – magyarázzák. Zenekarról lévén szó, ők zenei eszközöket használnak e hatás gyakorlás során.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 1. kedd, 20:00

Mint vallják, a világnak ezen a részén felnőve rengeteg hatás érte őket. Európai klasszikus zene, hiszen annak irodalmán nőttek fel a zenei képzés során, magyar és balkáni népdalok, hiszen Kodály országában ez elkerülhetetlen, és a jazz megannyi irányzata. Számos más zenei stílusba is tettek kitérőket, mindezek az élmények formálták zenei stílusukat, gazdagították eszköztárukat. Sok kritika éri a kortárs klasszikus zenét, és általában a kortárs művészetet „már mindent kitaláltak, nincs tovább, „megfagyott”, de ők úgy gondolják, hogy vannak előre mutató zenei utak, amik számukra is inspirálóak és hosszabb távon perspektívát nyitnak. „Egyesítettük mindazt, amit jó szívvel befogadtunk, és nem gondolkodunk stílusokban, skatulyákban… csak zenélünk, alkotunk ma, a XXI. században kortárs közönségünknek” – fogalmaznak.

Közreműködik:

Pozsár Eszter - fuvolák, szaxofon
Csurkulya József - cimbalom
Horányi Sándor - gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Fekecs Ákos Life Project zenéjében a meditatív érzések, a lüktető, változatos ritmusok, a színes harmóniavilág, a műfajok közti vándorlás és az ősi monotonitás egyaránt helyet kapnak. Műsorukban az akusztikustól a modern elektronikusig rengeteg különböző hangszert szólaltatnak meg.

A zenészek megközelítésének alapja, hogy a zenét kristálytiszta médiumnak tekintik, amely érzelmek árnyalatainak széles skáláját képes visszatükrözni. A markáns dallamok köré áttört, látszólag könnyed improvizációk szövődnek. Petr Dorůžka világzenei újságíró így fogalmazott a projektről: „Kifinomult keveréke az Újvilág és az öreg kontinens hatásainak..."

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!