logo
HU EN

Program


Couple Coffee (BR)
3

Couple Coffee (BR)

A 2005-ben megalakult duó repertoárja saját dalokból és brazil slágerekből áll, amelyek a jazz, a bossa nova és a portugál populáris zene hatásait gyúrják egybe, és a hamisítatlan életöröm hangján szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 11. szombat, 20:00

Couple Coffee (BR)

Közreműködik:
Luanda Cozetti - ének
Norton Daiello - nagybőgő

A Portugáliában élő brazil alkotópáros, Luanda Cozetti és Norton Daiello a szürke őszi napok közepette varázsolja körénk a latin országok és a trópusi tengerpartok üdítő atmoszféráját. A 2005-ben megalakult duó repertoárja saját dalokból és brazil slágerekből áll, amelyek a jazz, a bossa nova és a portugál populáris zene hatásait gyúrják egybe, és a hamisítatlan életöröm hangján szólalnak meg. A Couple Coffee csaknem két évtizedes pályafutása alatt Európa több országában, az USA-ban és Brazíliában is meghódította a közönséget karizmatikus kisugárzásával és virtuóz előadásmódjával. Cozetti és Daiello eddig öt stúdióalbumot rögzített, és olyan brazil és portugál ajkú művészekkel dolgozik, mint Ivan Lins, António Zambujo, Tito Paris, Roberto Menescal vagy Bibi Ferreira.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A D.A.S. Trió 2014 óta aktív. Ezen az estén második nagylemezüket mutatják be Netto Tetrisz címmel, amely a koncert napján jelenik meg, és vendégművészt is hívnak a Bécsben tanuló fiatal albán gitáros, Kejdi Barbullushi személyében.

Az Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Műsoruk gerincét saját szerzeményeik adják, amelyek stílusukban és lendületükben leginkább a '60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!