logo
HU EN

Program


Csalog Gábor Vasárnapok - Dialógusok (a) zenével I.

Csalog Gábor Vasárnapok - Dialógusok (a) zenével I.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 18. vasárnap, 18:00

Műsor:

François Couperin: Pièces de Clavecin - részletek
Claude Debussy: Metszetek - részletek
Claude Debussy: Prelűdök - részletek

Közreműködik:
Csalog Gábor - zongora
Fazekas Gergely, zenetörténész

Sorozatomba ezúttal beszélgetőtársul bevontam Fazekas Gergelyt is. Nem is annyira szokványos műsorismertetéseket várva tőle, inkább egy új típusú dialógus reményében a zenetörténész és az előadó között, amelybe akár a közönséget is bevonhatjuk. A művek elhangzása előtt vagy közben közösen elgondolkodhatunk azok néhány, számunkra sokatmondó részletéről vagy aspektusáról. (Csalog Gábor)

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!