logo
HU EN

Program


Cseh Péter Semi-Special Quartet
2

Cseh Péter Semi-Special Quartet

A Cseh Péter Semi-Special Quartet tagjai mindannyian fiatal zenészek, akik aktív részesei a hazai jazzéletnek. Közösen létrehozott zenéjük leginkább modern mainstream jazznek aposztrofálható. Műsorukban Péter saját kompozíciói mellett olyan művészek világát próbálják megeleveníteni, mint Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel vagy Michael Brecker.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 20:00

Cseh Péter Semi-Special Quartet

Közreműködik:
Cseh Péter - gitár
Farkas Zsolt - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő
Klausz Ádám - dob

A Cseh Péter Semi-Special Quartet egy 2019 novemberében megalakult jazz formáció enyhe mutációjából jött létre. Tagjai mindannyian fiatal zenészek, akik aktív részesei a hazai jazzéletnek. Közösen létrehozott zenéjük leginkább modern mainstream jazznek aposztrofálható. Műsorukban Péter saját kompozíciói mellett olyan művészek világát próbálják megeleveníteni, mint Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel vagy Michael Brecker.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


A zenei „törékeny szépség” nemcsak a felhangzó zeneművek koncepciójában és zenei anyagában nyilvánul meg, de több komponistánál az élőben előadott muzsika és a rögzített zenei anyag, valamint a tradicionális hangszerek keltette akusztikus hangzás és az elektronikus zenei effektusok közötti finom egyensúlyra való törekvésben is.

A latin-amerikai boldogságot és édes melankóliát zenébe foglaló Cafuné együttes repertoárját a tradicionális dél-amerikai gitárzene különleges darabjai alkotják.

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!