logo
HU EN

Program


D.A.S. Trió: Netto Tetrisz – lemezbemutató, vendég: Kejdi Barbullushi (HU/AL)
3

D.A.S. Trió: Netto Tetrisz – lemezbemutató, vendég: Kejdi Barbullushi (HU/AL)

A D.A.S. Trió 2014 óta aktív. Ezen az estén második nagylemezüket mutatják be Netto Tetrisz címmel, amely a koncert napján jelenik meg, és vendégművészt is hívnak a Bécsben tanuló fiatal albán gitáros, Kejdi Barbullushi személyében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 23. csütörtök, 20:00

D.A.S. Trió: Netto Tetrisz – lemezbemutató, vendég: Kejdi Barbullushi (HU/AL)

Közreműködik:
Nagy Ábel - billentyűk
Sárdi Ádám - basszusgitár
Fábry Adonisz - dob
Vendég:
Kejdi Barbullushi - gitár

A D.A.S. Trió 2014 óta aktív. Repertoárjuk a tagok szerzeményeiből áll, amelyekre az energikus, virtuóz előadásmód jellemző. Pszichedelikus jazz-funk dalaikban a kompozíció mellett fontos szerepet kap az improvizáció is. Koncertjeik egyedi hangulatához nagyban hozzájárul a zenészek közötti különleges összhang, és az ebből táplálkozó kreatív zenei párbeszéd. Nagy Ábel, Sárdi Ádám és Fábry Adonisz az évek során a zenekar berkein belül és kívül is számos elismerésben részesült. Eddigi pályafutásuk során több hazai és nemzetközi klub és fesztivál színpadán tűntek fel: visszatérő fellépői az Opus Jazz Clubnak, és olyan helyszíneken játszottak, mint a Művészetek Völgye, a Csíki Jazz Fesztivál, a prágai Jazz Dock, a Golem vagy a spanyolországi Jamboree. Ezen az estén második nagylemezüket mutatják be Netto Tetrisz címmel, amely a koncert napján jelenik meg, és vendégművészt is hívnak a Bécsben tanuló fiatal albán gitáros, Kejdi Barbullushi személyében.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára.

A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

Az Alpha Trianguli osztrák kvartett az univerzum szépségétől és lenyűgöző nagyságától inspirálva veti bele magát a hangzások végtelenjébe.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!