logo
HU EN

Program


Daveform Quintet

Daveform Quintet

A modern jazz műfajában alkotó Daveform Quintet az amerikai, skandináv és balkán jazz egyedi fúzióját hozza létre, teret engedve a nagy ívű improvizációknak is. A jazz balladától a kortárs komolyzenén át a slampos groove-okig eszköztáruk széles skáláját villantják meg a srácok.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 11. szerda, 20:00

A zenekar alapítója, zeneszerzője és dobosa Szegő Dávid, aki ezzel a formációjával jazz-zeneszerzőként mutatkozik be. Eddig leginkább színházi darabokhoz írt koncepcionális zenéit ismerhettük, most viszont egészen más oldalát mutatja meg szerzői egyéniségének: végigkomponált modern jazzkompozíciók láncolatát alkotta meg, tele izgalmas és szokatlan fordulatokkal. A kvintett valamennyi tagja a hazai jazz- és könnyűzenei élet megkerülhetetlen egyénisége, előadóként és alkotóként egyaránt. Varga Dániellel, Subicz Gáborral, Oláh Krisztiánnal és Hock Ernővel közösen a csapat olyan erőket szabadít fel, amelyek garantálják a kollektív eksztázist a hallgatók számára. A Daveform Quintet zenéje koncertről koncertre megújul, alkalmazkodik időhöz és térhez, folyamatos mozgásban van, csak egy-egy pillanatra pihen meg, hogy új lendületet gyűjtsön.

Közreműködik:

Szegő Dávid - dob
Varga Dániel - altszaxofon
Subicz Gábor - trombita
Hock Ernő - nagybőgő
Oláh Krisztián - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A zenekar minden tagja egyben kiváló szólista is, a Fusion Circus koncertjei nevéhez híven a hangszínek és ritmusok izgalmas keverékét, fúziós elegyét kínálják.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A zenekar jelenleg legújabb albumán dolgozik, amin Milán ismét vendégeskedni fog, így a kvartett legismertebb dalai mellett ez a koncert az ősszel megjelenő lemez anyagába is betekintést nyújt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!