logo
HU EN

Program


Deep Rivers (FR/SE)
2

Deep Rivers (FR/SE)

A zongorista Paul Lay triójával száz év népszerű dalait dolgozza föl és írja át, a gospel daloktól Nina Simone-ig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 26. szombat, 20:00

Deep Rivers (FR/SE)

Közreműködik:
Paul Lay - zongora
Isabel Sörling - ének
Simon Tailleu - nagybőgő

"A Deep Rivers repertoárja nem véletlenszerűen áll össze. Mindez egy hosszú érési folyamat eredménye, amely 2017 nyarán kezdődött, nem sokkal a Paul Lay Trio Respire Jazz Fesztiválon adott fantasztikus koncertje után. Mialatt a jazz Európába érkezésének 100. évfordulójához kapcsolódó eseményekre készültünk 2018-ban, olyan zenészeket kerestem, akiket meg tudok bízni speciális projektekkel. Az ötletem az volt, hogy a 19. és 20 század fodulójáról játsszunk népszerű dallamokat. Paul Ray azonnal elfogadta a felkérést és elkezdett olyan emblematikus kompozíciókat keresni ebből az időszakból, amelyek illenek Isabel Sörling hangjához és Simon Tailleu bőgőjátékának karakteréhez" - írta a program létrejöttéről Matthieu Jouan.


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A magyar zenei élet delejes tekintetű, tangóharmonikás vajákosa valódi ínyencként keveri boszorkánykonyhájában a zenei fűszereket: az örmény hagyomány telt és egzotikus ízei magától értetődő harmóniában olvadnak össze a bódító argentin tangóval, az azt megreformáló Astor Piazzola dallamaival és a karakteres balkáni ritmusokkal.

A sivatagi blues-hangzással, elektromos gitárokkal, dobokkal, különféle samplerekkel és elektronikus modulokkal operáló trió arra törekszik, hogy meglepje egymást, és egy transz-szerű pulzálásban egyesüljön.

A repertoár gerincét adó kompozíciók - melyeket főként Baló Sámuel jegyez és ezúttal Dresch Mihály közreműködésével szólalnak meg - teret és szabadságot adnak a rögtönzéshez, valamint a tagok közötti zenei kommunikációhoz, így minden alkalommal máshogy szólalnak meg, más színezetet kapnak, frissek maradnak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!