logo
HU EN

Program


Dutch Focus | Han Bennink, Reinier Baas & Ben van Gelder (NL)

Dutch Focus | Han Bennink, Reinier Baas & Ben van Gelder (NL)

A 81 éves holland doboslegenda, Han Bennink sportot űz abból, hogy valószínűtlen tárgyakból csaljon elő zenét: egy konyhaszéktől a színpad deszkáiig bármin képes játszani, amit az élet az útjába sodor.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 7. csütörtök, 20:00

Az Instant Composers Pool társalapítója 55 évet átfogó karrierje során számtalan zenekarral játszott, a jazz olyan óriásait is beleértve, mint Sonny Rollins vagy Wes Montgomery. Szeretetteljesen csak „gyerektrió”-nak becézett zenekarát Reinier Baas és Ben Van Gelder társaságában alapította, akik feleannyi idősek sincsenek, mint Bennink, de máris tiszteletre méltó pályát tudhatnak magukének, és az amszterdami színtér meghatározó zenészegyéniségeivé váltak időközben. A három zenész sugárzó virtuozitással szórakoztatja magát és a közönséget, nagyban építve Thelonious Monk örökségére.

Közreműködik:

Ben van Gelder - altszaxofon
Reinier Baas - gitár
Han Bennink - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A Visegrad Jazz Exchange a Jazz Po Polsku Alapítvány kezdeményezésére elindult új V4-es projekt, amely zenészek és zenei intézmények művészi együttműködését hivatott előmozdítani. Az alkalomra létrejött projektzenekar tagjai a négy ország kortárs jazzszínterének krémjét képviselik.

Tony Lakatos és Fabio Miano ebből az alkalomból két kitűnő magyar zenésszel alakítottak kvartettet, hogy saját szerzeményeiket és néhány sztenderdet adjanak elő – hűen a jazz történeti hagyományaihoz, illetve a bebop és a hard bop világához, latinos beütéssel fűszerezve.

A MAO zenekarvezetője és a lengyel zongorista együttese ugyan támaszkodik korábbi Chopin- és Bartók-átdolgozásaikra, de teljesen új műsort hallunk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!