logo
HU EN

Program


Elsa Valle & Hermanos

Elsa Valle & Hermanos

Először lép az Opus Jazz Club színpadára férje és zenésztársa, Winand Gábor tavaly nyáron bekövetkezett halála után a kubai származású énekes, Elsa Valle.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. szombat, 20:00

Az énekesnő zenei tanulmányait az egyik legrangosabb havannai zeneművészeti iskolában végezte, és első sikereit is hazájában aratta, hiszen számos kubai és dél-amerikai fesztiválon szerepel. A szakmai elismeréseken túl a világszerte ismert Buena Vista Social Club zenészeivel is énekelhetett. Magyarországra Winand Gáborral való megismerkedését követően költözött, akivel annak haláláig együtt dolgozott. Ezalatt Elsa zenei érdeklődése is kiszélesedett, ami az afro-jazzt a bebop jegyeivel ötvöző, összetett ritmusvilágú, s egyben dallam-orientált repertoárt eredményezett. Elsa koncertjeit a sodró lendületű zene és az energikus, kirobbanó előadásmód jellemzi, ami saját szerzeményeinek velejét is adja.

Elsa Valle - ének
Oláh Krisztián - zongora
Hárs Viktor - nagybőgő
Madai Zsolt - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A zenészek megközelítésének alapja, hogy a zenét kristálytiszta médiumnak tekintik, amely érzelmek árnyalatainak széles skáláját képes visszatükrözni. A markáns dallamok köré áttört, látszólag könnyed improvizációk szövődnek. Petr Dorůžka világzenei újságíró így fogalmazott a projektről: „Kifinomult keveréke az Újvilág és az öreg kontinens hatásainak..."

A Fekecs Ákos Life Project zenéjében a meditatív érzések, a lüktető, változatos ritmusok, a színes harmóniavilág, a műfajok közti vándorlás és az ősi monotonitás egyaránt helyet kapnak. Műsorukban az akusztikustól a modern elektronikusig rengeteg különböző hangszert szólaltatnak meg.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!