logo
HU EN

Program


EurOpus / Twinning (FR/HU)
3

EurOpus / Twinning (FR/HU)

Két kamara-formáció, a francia D.U.O. (Christine Bertocchi énekes és az Opust több ízben is megjárt szaxofonos Guillaume Orti kettőse) és a közismert, Ávéd János, Fenyvesi Márton és Benkó Ákos alkotta magyar BALANCE, valamint az elektronikus művészetben komoly hírnévvel remdelkező Olivier Sens találkozásának eredményeként jött létre a TWINNING.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 20:00

EurOpus / Twinning (FR/HU)

 Közreműködik:

    Christine Bertocchi - ének
    Ávéd János - szaxofonok
    Guillaume Orti - szaxofonok
    Fenyvesi Márton - gitár
    Olivier Sens - élő elektronika, video-mapping
    Benkó Ákos - dob
    ---
    Yann Bagot - rajzok
    Didier Legaré-Gravel - videók

Két kamara-formáció, a francia D.U.O. (Christine Bertocchi énekes és az Opust több ízben is megjárt szaxofonos Guillaume Orti kettőse) és a közismert, Ávéd János, Fenyvesi Márton és Benkó Ákos alkotta magyar BALANCE, valamint az elektronikus művészetben komoly hírnévvel remdelkező Olivier Sens találkozásának eredményeként jött létre a TWINNING, az akusztikus zene, az elektronikus hangátalakítás és a videó-mapping közti kapcsolatokban rejlő számtalan feltáratlan lehetőséget kutató új projekt. Két további francia vizuális művésszel, Yann Bagot grafikussal és Didier Legaré-Gravel videóssal együttműködve a TWINNING a hangzásbeli és vizuális élmények egymástól kölcsönösen függő álomszerű atmoszféráját teremtik meg. Eredeti kompozíciókat és irányított improvizációkat kaleidoszkópszerűen váltogató műsorukkal egy audio-vizuális tájakon keresztülvezető, absztrakt utazásra invitálják közönségüket.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!