logo
HU EN

Program


Fekecs Ákos Life Project

Fekecs Ákos Life Project

A Fekecs Ákos Life Project zenéjében meditatív érzések, lüktető, változatos ritmusok, a színes harmóniavilág, a műfajok közti vándorlás és az ősi monotonitás egyaránt helyet kapnak. Ákos azzal a céllal hívta életre a zenekart, hogy együtt formálhassák tovább handpanekre és nyelves dobokra írt dalait, és tovább mélyíthessék közös élményeiket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 4. péntek, 20:00

Műsorukban az akusztikustól a modern elektronikusig rengeteg különböző hangszert szólaltatnak meg, így handpaneket, nyelves dobokat, ütőhangszereket, dobokat, gitárt, basszusgitárt, zongorát és billentyűket, altszaxofont, elektromos szaxofont, fuvolát, shakuhachit és didgeridoot is.

A szerzemények többségét a szeretet, a szerelem, a természet, a teremtés és pusztán az alkotás öröme ihleti. Ákos handpanjátékát legfőképpen Nadishana, egy hihetetlenül precíz, multiinstrumentalista zenész-zeneszerző inspirálja, míg dobosként gyerekkora óta Borlai Gergő gyakorolja rá a legnagyobb hatást. A zenekar baráti társaságból alakult, tagjai már több formációban zenéltek együtt korábban. 2021 szeptemberben mutatkoztak be először színpadon, akkor még quartetként, amely 2023-ban még egy dobossal, Okos Gergővel quintetté bővült.

Közreműködik:

Bartók Máté - zongora, billentyű, ének, Ewi szaxofon, altszaxofon
Tury Krisztián - gitár
Lehner Áron - basszusgitár
Okos Gergely - dobok, ütőhangszerek, cajon
Fekecs Ákos - handpan, nyelves dob, dobok, ütőhangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A filmek konzerválási és restaurálási munkálatait a La Cinémathèque française, a GP Archívum és a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány végezte a Jérôme Seydoux-Pathé Alapítvány filmgyűjteménye alapján.

A hihetetlenül sokoldalú Korhan Futacı szaxofonosként, zeneszerzőként, producerként és énekes-dalszerzőként egyaránt a török alternatív zenei színtér megbecsült szereplője.

A nemzetközi pályát befutó zongorista-zeneszerző, Szabó Dániel és a hazai zenei élet két fiatal üstököse, Gyányi Marcell és Szabó Dániel Ferenc műsorának gerincét a zenekarvezető kompozíciói alkotják.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!