logo
HU EN

Program


Gáspár Károly Trió: Salvation

Gáspár Károly Trió: Salvation

A trió elsősorban a Salvation anyagát mutatja be Opus Jazz Club színpadán, de természetesen a korábbi album néhány dala is felcsendül a koncerten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Gáspár Károly - zongora
    Horváth Balázs - nagybőgő
    Varga Bendegúz - dob

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával friss és előremutató, romantikus és esztetizáló zenét játszanak, mely ugyanakkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit is. 2017-ben megjelent The Outsider című, Fonogram-díjra jelölt albuma után idén márciusban új lemezzel jelentkezett. A Salvation címet viselő korong a Tom-Tom Records gondozásában jelent meg, rajta Gáspár Károly kompozíciói mellett a zseniális bőgős, Charlie Haden néhány szerzeményének átiratával.

A trió elsősorban a Salvation anyagát mutatja be Opus Jazz Club színpadán, de természetesen a korábbi album néhány dala is felcsendül a koncerten.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Norvégia egyik legelismertebb népzenésze, Susanne Lundeng zenei múltja Észak-Norvégia népzenéjében gyökerezik, amelyből hegedűsként, zeneszerzőként, énekesként és zenei szabadgondolkodóként alakított ki nemzetközi figyelemre is számot tartó hangzásvilágot.

Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.

A huszonnyolc éves budapesti zongorista, Gerlóczy Zsigmond sokoldalú, kereső muzsikus.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!