logo
HU EN

Program


Gentiane MG Trio (CA)

Gentiane MG Trio (CA)

A kanadai zongorista, Gentiane MG zenéje elsősorban az improvizált jazz hagyományából táplálkozik, de gyökerei között felsejlik az impresszionista és romantikus zene hatása is, amelyek elbűvölően személyes világban egyesülnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 21. szerda, 20:00

A Radio-Canada Révélation díjával is elismert művész régi tettestársai, Levi Dover és Louis-Vincent Hamel társaságában rögzítette harmadik, Walls Made of Glass című albumát (2022), amelynek szépségével csak az intenzitása vetekedik. Gentiane eleven pillanatképekben ragadta meg azt a mély kapcsolódást, amelyet a környezetében megjelenő élőlények, tárgyak és hangok iránt érez. Sugárzó, érzelemteli darabjait a trió lenyűgöző és képzeletgazdag akusztikus közegbe helyezi. Ahogy Keith Black, a Winnipeg Free Press újságírója fogalmazott: semmi handabandázás, semmi mesterkéltség, csak magabiztos teremtő erő.

 Közreműködik:

    Gentiane MG - zongora
    Levi Dover - nagybőgő
    Louis-Vincent Hamel - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A hattagú Coltrane Legacy formációt a magyarországi jazzszcéna egyik legkeresettebb muzsikusa, Orbán György bőgős hívta életre 2017-ben, Coltrane halálának 50. évfordulóján. A szaxofonos az ’50-es évek közepétől 1967-ben bekövetkezett haláláig eltelt alig másfél évtized alatt új alapokra helyezte a modern jazzt.

Lakatos György és a Concerto Armonico előadásában a korábbi nagysikerű koncertek után tizedik alkalommal hallhatunk válogatást az olasz barokk zene kiemelkedő mesterének árvaházi műveiből.

Ezen a koncerten a trió nemcsak az új lemezről válogat, hanem a megelőző albumok számai közül is felelevenít néhányat, a műsort pedig népdalfeldolgozások teszik teljessé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!