logo
HU EN

Program


Gentiane MG Trio (CA)

Gentiane MG Trio (CA)

A kanadai zongorista, Gentiane MG zenéje elsősorban az improvizált jazz hagyományából táplálkozik, de gyökerei között felsejlik az impresszionista és romantikus zene hatása is, amelyek elbűvölően személyes világban egyesülnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 21. szerda, 20:00

A Radio-Canada Révélation díjával is elismert művész régi tettestársai, Levi Dover és Louis-Vincent Hamel társaságában rögzítette harmadik, Walls Made of Glass című albumát (2022), amelynek szépségével csak az intenzitása vetekedik. Gentiane eleven pillanatképekben ragadta meg azt a mély kapcsolódást, amelyet a környezetében megjelenő élőlények, tárgyak és hangok iránt érez. Sugárzó, érzelemteli darabjait a trió lenyűgöző és képzeletgazdag akusztikus közegbe helyezi. Ahogy Keith Black, a Winnipeg Free Press újságírója fogalmazott: semmi handabandázás, semmi mesterkéltség, csak magabiztos teremtő erő.

 Közreműködik:

    Gentiane MG - zongora
    Levi Dover - nagybőgő
    Louis-Vincent Hamel - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A MAO zenekarvezetője és a lengyel zongorista együttese ugyan támaszkodik korábbi Chopin- és Bartók-átdolgozásaikra, de teljesen új műsort hallunk.

A Visegrad Jazz Exchange a Jazz Po Polsku Alapítvány kezdeményezésére elindult új V4-es projekt, amely zenészek és zenei intézmények művészi együttműködését hivatott előmozdítani. Az alkalomra létrejött projektzenekar tagjai a négy ország kortárs jazzszínterének krémjét képviselik.

A három zenész játékában nagy teret kap a kollektív improvizáció is, ami azt hivatott hangsúlyozni, hogy a kiindulópontul szolgáló műveket és a zenekar által megfogalmazott új szerzeményeket mindenekelőtt élőzenei szövetként kell értelmezni. Ezen az estén Szlama László személyében a népzenei kincsek egy avatott ismerője csatlakozik a trióhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!