logo
HU EN

Program


Gereben Zita
2

Gereben Zita

Gereben Zita zenekara a hazai zenei élet elismert muzsikusaiból áll. Az összeszokott csapat hangzásvilágát jelentősen alakítja a zenészek egyedi zenei világa, játékuk szabadsága.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 20:00

Gereben Zita

Közreműködik:
Gereben Zita - ének
Horváth „Tojás” Gábor - billentyűs hangszerek
Bécsy Bence - gitár
Bartók Vince - basszusgitár
Gálfi Attila - dob

Gereben Zita a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő énekes-dalszerzője. Saját zenekarát 2009-ben alapította, akikkel eddig három, saját szerzeményeket tartalmazó nagylemezt jelentetett meg. A jazz stílusába sorolható Ready for the sun után populárisabb vizekre eveztek az Our Places című második albummal, amit a magyar nyelvű dalokat tartalmazó, Az én fesztiválom című korong követett. Széles műfaji spektrumot lefedő repertoárjukban az R'n'B, a pop, a blues, és a jazz stílusjegyeit is magukon viselő szerzemények szerepelnek. Az énekesnő zenei pályája során számos hazai formációval dolgozott együtt, tagja volt az Emil.RuleZ! zenekarnak, a Gringo Sztárnak, valamint a Modern Art Orchestra, a Transform Quintet, a Random Trip zenekaroknak, és a Nagy János Trióban is közreműködött.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!