logo
HU EN

Program


Heidrich Roland & The Abstract
2

Heidrich Roland & The Abstract

Ezúttal a Grey Fox Ran Across the Prairie című műsorukat hozzák el, amely elbeszélő, meseszerű témáival anélkül ad szárnyat a hallgató fantáziájának, hogy programzenévé válna. Nem is ez az alkotók szándéka – a zene sokkal inkább a szabad asszociáció színes és izgalmas játékára hívja a hallgatót.

Aktuális előadásokKözreműködik:
Heidrich Roland - gitár
Pengő Csaba - nagybőgő
Sárvári Kovács Zsolt - dob

A klasszikusnak számító dob, bőgő, gitár felállás ellenére az Abstract nem egy mainstream formáció. Sajátos zenéjük többféle stílust és műfajt ötvöz nagy rugalmassággal, a közösen elfogadott művészi alapkoncepción túl folyamatosan alakulva, saját belső úton haladva: a posztrocktól az avantgárd fordulatokig igen sok színnel találkozhat a közönség, miközben a zenei kalandozás alapjait dalszerű témák biztosítják, de a jazz attitűdje is mindig tapintható marad.

Az Abstractot a hazai klubokban és színpadokon 2018 óta hallhatja a közönség, és kísérletező kedvüket három felvételről is ismerhetjük: 2018 végén rögzítették első lemezüket Where are we going? címmel, 2021-ben megjelent a második albumuk, A Fine Line In Between, 2022-ben pedig a Live '20 című koncertkiadvánnyal jelentkeztek. Ezúttal a Grey Fox Ran Across the Prairie című műsorukat hozzák el, amely elbeszélő, meseszerű témáival anélkül ad szárnyat a hallgató fantáziájának, hogy programzenévé válna. Nem is ez az alkotók szándéka – a zene sokkal inkább a szabad asszociáció színes és izgalmas játékára hívja a hallgatót.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!