logo
HU EN

Program


Ilú (CU)

Ilú (CU)

A csapat célja, hogy az afro-kubai zene hagyományaira építve térképezzenek fel új zenei tájakat. A merészen egyedi felállás nem használ akkordikus hangszert, de nagy hangsúlyt helyez a ritmusszekcióra, amely szülőföldjük zenekultúrájának kiemelten fontos elemét képezi, illetve olyan dallamokra, amely őseik profán és spirituális szertartási énekeit idézi fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 26. szombat, 20:00

Ilú (CU)
A Jazz Juniors 2022-es győztese

Közreműködik:
Joaquin Martinez Sosa - tenorszaxofon
Aniel Someillan - nagybőgő
Barbaro Crespo 'Machito' - ütőhangszerek

Egy város, ahol semmi sem létezhet zene nélkül: őseik nyelvén erre utal a három kubai muzsikus alkotta Ilú trió neve. A csapat célja, hogy az afro-kubai zene hagyományaira építve térképezzenek fel új zenei tájakat. A merészen egyedi felállás nem használ akkordikus hangszert, de nagy hangsúlyt helyez a ritmusszekcióra, amely szülőföldjük zenekultúrájának kiemelten fontos elemét képezi, illetve olyan dallamokra, amely őseik profán és spirituális szertartási énekeit idézi fel. Azzal a céllal zenélnek együtt, hogy csúcsra járassák a felfedezés és a kísérletezés élményét, miközben modern formákba öntve ünneplik sokszínű zenei gyökereiket. Az Ilú a krakkói Jazz Juniors nemzetközi verseny 2022-es első helyezettjeként látogat az Opus Jazz Club színpadára.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Váczi Dániel az új hangszerben rejlő lehetőségeket aknázza ki triójával.

A D.A.S. Trió 2014 óta aktív. Ezen az estén második nagylemezüket mutatják be Netto Tetrisz címmel, amely a koncert napján jelenik meg, és vendégművészt is hívnak a Bécsben tanuló fiatal albán gitáros, Kejdi Barbullushi személyében.

Tóth Viktor szaxofonos, Lukács Miklós cimbalmos és Orbán György nagybőgős alighanem egyedülálló felállású, dobos nélküli jazztriójának fontos jellemzője az, ahogy előadásaik során folytonosan változik hangszereik szerepe.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!