logo
HU EN

Program


Ingebrigt Haker Flaten: (EXIT) Knarr (NO)

Ingebrigt Haker Flaten: (EXIT) Knarr (NO)

Ahogy a vikingek vitorláshajója, a knarr szelte a tengereket és óceánokat a Brit-szigetektől a Közel-Keletig 1000 évvel ezelőtt, úgy hajtja művészi kalandvágya Ingebrigt Håker Flaten norvég nagybőgőst arra, hogy feltérképezze a zene és a nagyvilág égtájait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 29. szombat, 20:00

Az (Exit) Knarr ezeknek az utazásoknak állít emléket: a számok olyan városok szellemiségét ragadják meg, mint Austin, Trondheim és Amszterdam. Az album zenei világa a zenekarvezető műfajokon és hagyományokon átívelő tapasztalatára épül, amelyet fényes karrierje során halmozott fel.

Inspirációforrásai között a világzene és a pszichedelikus rock ugyanakkora szerephez jut, mint a jazz vagy az avantgárd. Az együttest Ingebrigt Håker Flaten 2019-ben alapította meg, amikor a Vossa Jazz felkérése alkalmat adott neki arra, hogy összehívja kitűnő skandináv zenésztársait. A járványtól megkésleltetett bemutatkozásukra végül 2021-ben került sor, a zenei anyagból készült album megjelenésével egyidőben.

Közreműködik:

Ingebrigt Håker Flaten – bőgő
Erik K. Pedersen - trombita
Karl Hjalmar Nyberg - szaxofon
Jonathan Horne - gitár
Joakim Rainer Petersen – zongora, billentyűk
Olaf Olsen – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

A Sári Szabolcs Septet repertoárját főként a zenekarvezető saját kompozíciói és hangszerelései alkotják, amelyeket azonban minden esetben a csapat tehetséges zenészei is gazdagítanak a megvalósítás során.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!