logo
HU EN

Program


Jámbor Ármin Quintett (HU/TR/HR/AT)

Jámbor Ármin Quintett (HU/TR/HR/AT)

A fiatal magyar szaxofonos korát meghazudtoló kifinomultsággal rendelkezik, ami nemcsak – egyébként igen virtuóz – hangszerjátékában nyilatkozik meg, hanem kompozíciói is bizonyítják. Ármin a tradíció szerelmesei közé tartozik, így előszeretettel merít a nagy jazz elődök munkásságából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 15. szombat, 20:00

Zenei tehetsége korán megmutatkozott; évekig tartó klasszikus zenei tanulmányok után  fordult a jazz műfaja felé, amelyben végül megtalálta saját útját. Lehetősége volt olyan világsztárokkal együtt a színpadra lépni, mint Jim Rotondi, Renato Chicco, Luis Diego Bonilla, John Riley vagy Rick Margitza. Az elmúlt években két önálló szerzői lemeze jelent meg, a Crazier Out There (2021) és a Bad Odyssey (2022). A grazi zeneművészeti egyetemen tanult szaxofonos erre a koncertre különböző nemzetiségű, ám grazi bázisú zenészeket invitált magával, illetve társul hozzájuk trombitás barátja, Hofecker Dániel is, akivel Ármin közösen alapította meg a Nexus Lineup nevű szextettet. Az együttes a Magyar Jazz Szövetség budapesti zenekari megmérettetésén az 1. díjat és különdíjat is elnyerte, a Zilina International Jazz Contest versenyen pedig 2. helyezést értek el. 2018-ban kiadott Fragments című lemezük nagy sikert aratott.

Közreműködik:
Jámbor Ármin - szaxofon
Hofecker Dániel - trombita
Anil Bilgen - zongora
Hrvoje Kralj - nagybőgő
Andreas Reisenhofer - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 2020-ban alakult zenekar tagjai a magyar és nemzetközi jazz- és könnyűzenei élet aktív muzsikusai, akik Budapesten találtak egymásra.

Anne Quillier hol lenge tündérek, hol súlyos léptű trollok hangján kiált Földünk törékeny és lenyűgöző óriásaihoz, a fákhoz, akik nélkül elképzelhetetlen lenne az élővilág. A vonóstrióból és zongorából álló francia női kvartett Quillier új kompozícióit szólaltatja meg, amelyek bensőséges miniatűrökben nyitnak ablakot egy éppen születőben lévő, az akusztikus szférában kibontakozó zenekari hangzásvilágra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!