logo
HU EN

Program


Jazz Allstars Project – Házigazda: Sárik Péter

Jazz Allstars Project – Házigazda: Sárik Péter

2019-ban is folytatódik Sárik Péter jazz-zongoraművész Jazz AllStars Project sorozata az Opus Jazz Clubban, mely minden alkalommal különleges és egyedi zenei kalandozásra invitálja a műfaj szerelmeseit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 7. kedd, 20:00

Sárik Péter a hazai jazz élet ismert művészeiből alkot egyedi formációkat, amelyeket a közönség nagy valószínűséggel először és utoljára láthat és hallhat ebben az összeállításban. Ez alkalommal Sárik Péterhez napjaink igen keresett fiatal trombitása, Koós-Hutás Áron és a kitűnő dobos, énekes, Hidász Tamás csatlakozik, míg nagybőgőn a Sárik Trió állandó tagja, Fonay Tibor játszik.

Koós-Hutás Áron a Tomsits Rudolf Jazz Trombita Tehetségkutató Verseny nyerteseként tűnt fel 2008-ban, s neve azóta sokak számára vált ismertté, hiszen olyan jeles – egymástól zeneileg jelentősen eltérő vonalakat képviselő – zenekarok állandó tagja, mint a Budapest Jazz Orchestra, az underground körökben ismert Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a balkán zenét játszó Guca Partyzans Brass Band. A különböző zenei stílusokban való jelenléte és jártassága jól mutatja sokszínű, nyitott személyiségét, de pályáján az igazi előrelépést és művészi kiteljesedést az E.T. Project címmel megjelent bemutatkozó albumának elkészítése jelentette.

Hidász Tamás 2012-ben a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett, majd 2017-ben fejezte be tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem jazz tanszakán mester diplomát szerezve. Jeszenszky György, Benkó Ákos, Zsoldos Béla és Szendőfi Péter tanítványa. Több nemzetközi és magyar jazz valamint könnyűzenei produkcióval dolgozott és dolgozik együtt, mint például László Attila Quartet, Gáspár Laci, Berki Tamás, Recirquel. Zeneakadémián formálódott zenekaraival több magyar és nemzetközi jazz-verseny díjazottja. Játékában nagy hangsúlyt fektet a mainstream-jazz és a kortárs neo-soul stílusok ötvözésére.

Közreműködik:

Koós-Hutás Áron - trombita
Sárik Péter - zongora
Fonay Tibor - nagybőgő
Hidász Tamás - dob, ének

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!