logo
HU EN

Program


Jazz Juniors | Hilarious Disasters (UA/PL)
4

Jazz Juniors | Hilarious Disasters (UA/PL)

A Hilarious Disasters rugalmas és nyitott módon, alkalomról alkalomra változtatja a darabok hangszerelését és hangzó alakját, mindig kiegyensúlyozva a fékezhetetlen életkedvet a keserédes örömmel, az abszurd őrjöngést a zenei poénokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. szombat, 20:00

Jazz Juniors | Hilarious Disasters (UA/PL)

Közreműködik:
Kateryna Ziabliuk - zongora, ének
Łukasz Jankowski - altszaxofon, fuvola
Alex Clov - tenorszaxofon
Filip Botor - nagybőgő
Piotr Szałajko - dob

A Hilarious Disasters az ukrán zongorista, Kateryna Ziabliuk mindössze egyéves zenekara. Repertoárjukat az alapító-zenekarvezető saját kompozíciói alkotják, amelyek elsősorban Ziabliuk szülőhazájának népzenéjéből, a jazzből, a metál bizonyos elemeiből és stúdión kívül rögzített hangmintákból táplálkoznak. Ezek a látszólag széttartó idiómák a laza kompozíciós keretek között megvalósuló szabad improvizációban találnak igazán egymásra, ahol a zenészek bátran és elmésen kísérletezhetnek. A Hilarious Disasters ezáltal rugalmas és nyitott módon, alkalomról alkalomra változtatja a darabok hangszerelését és hangzó alakját, mindig kiegyensúlyozva a fékezhetetlen életkedvet a keserédes örömmel, az abszurd őrjöngést a zenei poénokkal.

Első albumuk, az Aporia, Drafts & Hilarious Disasters a zenekarvezető Olaszországban, Ukrajnában és Lengyelországban tett utazásainak tapasztalataiból született. A számokból kirajzolódik a dél-olaszországi történetek népszerű kalandorhőse, Corto Maltese alakja, de szláv szertartási népdalok újraértelmezései és a futurista költőktől inspirált dalok is szerepelnek köztük.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

A koncertekkel a zenészek nem csupán tiszteletüket fejezik ki a jazzlegendák és műveik iránt – a Legendás Albumok mögötti műhelymunka fejlődési folyamat is egyben. A MAO muzsikusai tanulmányozzák és belsővé teszik az aktuális lemezanyag egészét, a zenei szerkezeteket és a hangszereléseket az előadások alkalmával érintetlenül hagyva.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!