logo
HU EN

Program


j(A)zz! | Simsa Fünf (A)

j(A)zz! | Simsa Fünf (A)

A Simsa Fünf formációt 2017-ben alapította Sebastian Simsa osztrák dobos és zeneszerző. A kvintett zenei gyökerei a jazztől és egyéb rögtönzött zenéktől a klasszikus kamara- és filmzenéken át egészen a népzenéig terjednek. Eredeti, rendkívül izgalmas hangszereléseik, Simsa lenyűgöző kompozíciós stílusával ötvözve – ezek jelentik a zenekar hangzásának meghatározó elemeit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 31. szerda, 20:00

Az a tágas játéktér, amely az egyes tagok számára lehetővé teszi, hogy egyéni hangjukkal, zenei energiáikkal és ötleteikkel hozzájáruljanak a megszólaló darabokhoz, egészen egyedülálló minőséget képvisel. A The Time We Need című első albumuk olyan darabok gyűjteménye volt, melyekhez Simsa az elmúlt néhány év személyes élményeiből merítette az inspirációt. Dalai anekdotákat mesélnek, képeket villantanak fel – látjuk a hóborította berlini Brandenburgi kaput a hidegháború idején, egy hidat valahol Finnország legeldugottabb vidékén, egy La Bisbal nevű kis katalán falut, végigélünk egy hosszú, becsípett bécsi éjszakát, vagy éppen egy „tradicionális népdalt” hallunk, melyet egy álom ihletett. A megélt valóság észrevehetetlenül elegyedik a tudatalattiból feltoluló emlékekkel. E feltörekvő, ígéretes együttes alapvető jellemzője a kompozíciók sokszínűségének létrehozására, kiváltképpen pedig a különféle hangzáskombinációk megteremtésére fordított aprólékos figyelmük.

Az Opus Jazz Club koncertjén a kvintett a Cracked Anegg Records kiadásában szeptemberben megjelenő második albumának anyagát mutatja be.

Közreműködik:

Andrej Prozorov - szopránszaxofon
Florian Sighartner - hegedű
Carles Muñoz Camarero - cselló
Heimo Trixner - gitár
Sebastian Simsa - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!