logo
HU EN

Program


j(A)zz! / Trio Akk:zent (AT)

j(A)zz! / Trio Akk:zent (AT)

Elegendő rápillantani a Trio Akk:zent hangszerelésére – két harmonika és egy szaxofon –, és máris kiderül, hogy nem mindennapi együttessel van dolgunk. Fülbemászó dalokat és kifinomult melódiákat fűznek komplex programzenévé, kísérletező kedvű rögtönzésekkel fűszerezve, afféle szabálykövető anarchistaként. Az ő sajátos jazzük a kamarazene, a kortárs zene, az etno funk és a szimfonikus hangzás keveréke.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 16. szerda, 20:00

j(A)zz! | Trio Akk:zent (AT)

Közreműködik: 

Paul Schuberth - harmonika, ének

Johannes Münzner - harmonika, szájharmonika, ének

Victoria Pfeil - szoprán- és altszaxofon, baritonszaxofon, ének

Elegendő rápillantani a Trio Akk:zent hangszerelésére – két harmonika és egy szaxofon –, és máris kiderül, hogy nem mindennapi együttessel van dolgunk. Fülbemászó dalokat és kifinomult melódiákat fűznek komplex programzenévé, kísérletező kedvű rögtönzésekkel fűszerezve, afféle szabálykövető anarchistaként. Az ő sajátos jazzük a kamarazene, a kortárs zene, az etno funk és a szimfonikus hangzás keveréke. A trió számára a viszonyítási pontot a harmonikajáték olyan rendhagyó mesterei jelentik, mint a finn Maria Kalaniemi, az amerikai Guy Klucevsek, az osztrák Otto Lechner és a szlovén Bratko Bibič. Tavaly ünnepelték fennállásuk tizedik évfordulóját. Első közös évtizedük a megalkuvást nem tűrő kísérletezés időszakaként jellemezhető, mind a színpadon, mind azon kívül – és biztosak lehetünk benne, hogy a második évtizedük sem öreges tempóban telik majd.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.

Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal. 

 

Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!