logo
HU EN

Program


j(A)zz! / Verena Zeiner & Ziv Ravitz: The Sweetness of Finitude (AT/IL)

j(A)zz! / Verena Zeiner & Ziv Ravitz: The Sweetness of Finitude (AT/IL)

A zongorista Verena Zeiner és a dobos Ziv Ravitz debütáló duóalbumukat – melyet az Opus Jazz Clubban is bemutatnak majd - a végesség édes érzésének dedikálják.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 18. kedd, 20:00

Azoknak a lehetőségeknek, amelyek akkor merülnek fel, ha határokkal szembesülünk, annak az élvezetnek, amit egy konklúzió levonása fölött érzünk. Két zenész találkozása, akik teljesen különböző kulturális háttérrel rendelkeznek, és két teljesen eltérő környezetben nőttek fel. Ezen a lemezanyagon rátalálnak hasonlóságaikra, úgymint az improvizációs zenei gyökereikre, vagy arra, ahogyan zenecsináláshoz viszonyulnak. 2011-ben, New Yorkban találkoztak, amikor mindketten ott éltek. A rendszeres művészi eszmecserét követően először Verena Zeiner szólóalbumán (No Love without Justice - 2020) dolgoztak együtt, melyet Ziv Ravitz kevert és masterelt. A The Sweetness of Finitude párbeszéd a zenén keresztül, a végesség kérdésnek feldolgozása duó felállásban: hogyan tud két zenész önmaga maradni miközben kapcsolatba lép egymással: hol vannak a személyes határaik? Hogyan tudják megőrizni saját területüket, pozíciójukat, származásukat és háttértörténeteiket egy párbeszédben, létrehozni valami új minőséget, miközben tudatában vannak saját végességüknek?

Közreműködik:

Verena Zeiner - zongora
Ziv Ravitz - dob

Ajánlatunk


Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!