logo
HU EN

Program


Jazzy Live: Fourtissimo Jazz Orchestra

Jazzy Live: Fourtissimo Jazz Orchestra

A Fourtissimo a műfaj jeles képviselőihez hasonlóan – Weather Report, Chicago, Maynard Ferguson Band, Bill Chase – egyesíti a dinamikus és szórakoztató előadásmódot a jazz értékeivel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. április 29. péntek, 21:00

Közreműködik:

Kuna Valéria - trombita, ének
Kuna Gyula - trombita
Kuna Bence - kürt, ütőhangszerek
Kuna Márton - harsona
Geier Attila - gitár
Somos András - billentyűk, fuvola
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Kottler Ákos - dob

A népszerű, jazz-rockot játszó Fourtissimo Jazz Orchestra alapítói a Príma-díjas Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence, s a zenekar 2012 óta játszik a jelenlegi felállásban. Hangzásuk meghatározó eleme Valéria sokszínű énekhangja, illetve a jazz-rockra oly jellemző rézfúvós hangszerek erőteljes jelenléte.

Népszerűségükre mi sem jellemzőbb, mint hogy az elmúlt három évben közel 300 koncertet adtak hazánkban és Európa-szerte. A VII. Jazzy Dalversenyen két saját dallal indultak, mindkettő a döntőbe került, Funk 4 Fun című szerzeményük elnyerte a verseny Közönségdíját.

Most megjelent The Road So Far... című lemezüket az NKA támogatásával mutatják be az Opus Jazz Clubban.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A sivatagi blues-hangzással, elektromos gitárokkal, dobokkal, különféle samplerekkel és elektronikus modulokkal operáló trió arra törekszik, hogy meglepje egymást, és egy transz-szerű pulzálásban egyesüljön.

A két zenész műsora a jazz, a pop, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció találkozása.

A repertoár gerincét adó kompozíciók - melyeket főként Baló Sámuel jegyez és ezúttal Dresch Mihály közreműködésével szólalnak meg - teret és szabadságot adnak a rögtönzéshez, valamint a tagok közötti zenei kommunikációhoz, így minden alkalommal máshogy szólalnak meg, más színezetet kapnak, frissek maradnak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!