logo
HU EN

Program


Jazzy Live | Iván Szandra és Jász Andris

Jazzy Live | Iván Szandra és Jász Andris

A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 7. csütörtök, 20:00

Szandra az elmúlt négy évben Magyarországon kívül olyan országok közönségeit kápráztatta el, mint Lengyelország, az Egyesült Királyság, Japán, Vietnám és az Egyesült Államok.

Iván Szandra hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő Jász Andris játéka. Andris a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége, aki édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán. 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek, állandó dalszerzője a Kéknyúl Hammond Bandnek valamint Tolvai Renátának, de rendszeresen hallhatjuk Pély Barna, Fábián Juli és Kökény Attila oldalán is.

Közreműködik:
Iván Szandra - ének, zongora
Jász Andris - szaxofon

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ősbemutató is lesz a tavaszi sorozatban, a darabok nagy része viszont már elhangzott, de általában csak egyszer, viszont a mostani elrendezésben új asszociációkat, új összefüggéseket fognak tudni általuk megmutatni.

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.

Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!