logo
HU EN

Program


Jazzy Live: Király Martina

Jazzy Live: Király Martina

A koncert műsorán Martina soul-blues-funk stílusú szerzeményei mellett rap és folk ihletésű darabok is szerepelnek

Közreműködik:

Király Martina - ének
Barta Zsolt - gitár
Gyöngyössy Gábor - billentyűs hangszerek
Herr Attila - basszusgitár
Gyenge Lajos - dob

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékének ének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Quartetben kezdte, majd az „urbánus popzenét” játszó, 13 tagú Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta. Zoohacker oldalán a lounge műfajba is belekóstolt, szerzőként és előadóként egyaránt. Első lemeze 2011-ben jelent meg Ready for you címmel. Az albumon hallható Ballonkabát második helyezést ért el a Jazzy Rádió 2011-es dalversenyén, a Magyar Jazz Szövetség különdíjával társulva, s azóta rendszeresen hallható a rádió műsorán.

Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2012-ben az év könnyűzenei szerzőjét illető Orszáczky Jackie-díjjal honorálta. A díj szimbolikus jelentőséggel is bír, hiszen az énekesnő mestereként tiszteli a rendkívüli zeneiségű, külföldön is sikeres pályát befutott Orszáczkyt.

Az énekesnő szívügye a műfajok közötti átjárhatóság. A koncert műsorán Martina soul-blues-funk stílusú szerzeményei mellett rap és folk ihletésű darabok is szerepelnek, teljes harmóniát alkotva a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel illetve rockos hangszerelésű dalokkal. Mindezt a kiváló zenésztársak improvizációi fűszerezik, igazi örömzenét és varázslatos hangulatot teremtve.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.