logo
HU EN

Program


Jazzy Live: Sapszon Orsi - Cseke Gábor - Hárs Viktor Trió

Jazzy Live: Sapszon Orsi - Cseke Gábor - Hárs Viktor Trió

Sapszon Orsit, a kitűnő fiatal énekesnőt tavaly decemberben láthatta-hallhatta legutóbb az Opus közönsége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 15. péntek, 21:00

Akkor legfrissebb lemezének anyagát mutatta be. Ezúttal más programmal, s nem a szokásos kvintettjével, hanem egy intimebb trió felállással lép a klub színpadára, Cseke Gábor zongoristával és Hárs Viktorral bőgőssel. Régen játszottak így együtt hármasban, programjukon sztenderdek, valamint Cseke Gábor és Hárs Viktor szerzeményei szerepelnek.

Sapszon Orsi zenész családba született, így egészen kis korától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, kórusokban énekelt. Később a jazz és a könnyűzene mellett tette le a voksát, de a klasszikus gyökerek mindmáig jelentősen hatnak Orsi zenei világára, éneklési stílusára.

Közreműködik:

Sapszon Orsi - ének
Cseke Gábor - zongora
Hárs Viktor - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

 

 

 

Ajánlatunk


Dél-Korea öt különböző részéből gyűltek össze a Doltang tagjai, hogy hagyománytörő műsorukban egyesítsék a jazz rock, a prog rock és a 21. századi klasszikus zene hatásait.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!