logo

Program


Jazzy Live-Szőke Nikoletta Quartet, vendég: Balogh Roland – Moonglow Live

Jazzy Live-Szőke Nikoletta Quartet, vendég: Balogh Roland – Moonglow Live

Szőke Nikoletta, akit a Jazzma.hu olvasói 2014-ben és 2015-ben is az év énekesnőjének választottak, minden kétséget kizáróan a nemzetközi jazz színtér legkeresettebb magyar énekesnője, aki a Szőke Nikoletta Quartet mellet a Szőke Nikoletta ‘B Verzió’ Projekt nevű csapatot is vezeti.  több

A Szőke Nikoletta Quartet 2002-ben alakult, tagjai egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek. A Quartet lemezei 2010 óta japán kiadóknál jelennek meg, s világszerte tekintélyes példányszámban kelnek el.

A kitűnő gitáros, Balogh Roland vendégszereplésével kiegészült Szőke Nikolatta Quartet mostani Opus-beli koncertjén a műsor gerincét Nikoletta Moonglow címmel most megjelent hetedik szólólemezének anyaga adja. A CD producere a négyszeres Grammy-díjas Helik Hadar volt, dobokon pedig Gregory Hutchinson csatlakozott a csapathoz a felvételek során. „Olyan sztenderdeket válogattunk ki erre az albumra, melyek átadják azt a pozitív életérzést és örömöt, amit a jazz jelent nekünk” mondta Niki a lemezről, mely a Universal kiadó terjesztésében Európában, az USA-ban és Japánban egyaránt kapható.

Közreműködik:

Szőke Nikoletta - ének
Balogh Roland - gitár
Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
Barcza Horváth József - nagybőgő
Radics Máté - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894