logo

Program


Jazzy Live | Szolnoki Dóra Jazz Gap

Jazzy Live | Szolnoki Dóra Jazz Gap

A Szolnoki Dóra Jazz Gap 2016-ban alakult. A zenekar vezetője, a dalok szerzője, és az együttes énekese a füstös és jellegzetes, búgó hangú Szolnoki Dóra.  több

Első zenekarát 2005-ben Szolnoki Dóra Jazz Quintet néven hozta létre. Míg korábban a jazz mainstream vonala volt jellemző a zenekar hangzására, a mostani felállásban – megtartva a korábbi stílust – ötvözik azt egy modernebb, pop-os ízű, fülbemászó, dallamos zenei világgal. A saját zenéjüket játszó zenekar, ahogy a nevükben is benne van, egy olyan rést akar képezni a mai jazzéletben, ahol a mainstream jazz hangzás és a mai kor stílusjegyei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. Az eddigi dalok hangszerelője a jazz zongorista, Cseke Gábor volt, akivel már az első zenekarban is együtt dolgoztak, aztán 2017 szeptemberében őt váltotta fel ifj. Rátonyi Róbert jazz zongorista. Így az új zenekar elnyerte végleges formáját. A együttes további tagjai a tenorszaxofonos, Vidákovich Izsák, a jazzbőgős, Fonay Tibor és a jazzdobos, Serei Dániel.

Közreműködik:
Szolnoki Dóra - ének
Rátonyi Róbert - zongora
Vidákovich Izsák - tenorszaxofon
Fonay Tibor - nagybőgő
Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894