logo
HU EN

Program


Joel Ross Good Vibes (US)

Joel Ross Good Vibes (US)

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 20:00

A jazzből, hip hopból és az improvizációból egyaránt merítő, frissítően őszinte zenei világa 2021-ben és 2022-ben is a DownBeat kritikusi szavazásának élére repítette. A chicagói születésű, jelenleg Brooklynban élő Rosst olyan művészek hívják rendszeresen tettestársul, mint Herbie Hancock, Joshua Redman, Makaya McCraven, Gerald Clayton, Wynton Marsalis, Marquis Hill, Peter Evans vagy Matthew Stevens. Idén februárban már negyedik albuma jelent meg zenekarvezetőként a legendás Blue Note kiadó gondozásában. A nublues zenéje változatlanul szövevényes és kalandvágyó, de a megelőző három lemeznél – KingMaker (2019), Who Are You? (2020) és The Parable of the Poet (2022) – nagyobb hangsúlyt fektet az egyszerű dallamokra, a balladákra, no meg címéhez híven a bluesra, amely Ross szerint jóval több, mint érzésvilág, zenei forma vagy ritmikai modell: összetett szellemiséget és energiatöltetet hordoz.

Közreműködik:

Joel Ross - vibrafon
Jeremy Corren - zongora
Kanoa Mendenhall - nagybőgő
Jeremy Dutton - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

Grencsó István és Lewis Jordan ismeretsége több mint két évtizedre nyúlik vissza. Akár a Gödörben, akár a Jelenben, akár a Trafóban játszottak Budapesten, az improvizáció valóságos örvénye szippantotta be őket és a közönséget.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!