logo
HU EN

Program


Joel Ross Good Vibes (US)

Joel Ross Good Vibes (US)

Új Blue Note albumával, a nublues-zal érkezik Budapestre Joel Ross vibrafonos, zeneszerző, aki az elmúlt években az amerikai jazz-zenészek új generációjának meghatározó hangjává emelkedett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 20:00

A jazzből, hip hopból és az improvizációból egyaránt merítő, frissítően őszinte zenei világa 2021-ben és 2022-ben is a DownBeat kritikusi szavazásának élére repítette. A chicagói születésű, jelenleg Brooklynban élő Rosst olyan művészek hívják rendszeresen tettestársul, mint Herbie Hancock, Joshua Redman, Makaya McCraven, Gerald Clayton, Wynton Marsalis, Marquis Hill, Peter Evans vagy Matthew Stevens. Idén februárban már negyedik albuma jelent meg zenekarvezetőként a legendás Blue Note kiadó gondozásában. A nublues zenéje változatlanul szövevényes és kalandvágyó, de a megelőző három lemeznél – KingMaker (2019), Who Are You? (2020) és The Parable of the Poet (2022) – nagyobb hangsúlyt fektet az egyszerű dallamokra, a balladákra, no meg címéhez híven a bluesra, amely Ross szerint jóval több, mint érzésvilág, zenei forma vagy ritmikai modell: összetett szellemiséget és energiatöltetet hordoz.

Közreműködik:

Joel Ross - vibrafon
Jeremy Corren - zongora
Kanoa Mendenhall - nagybőgő
Jeremy Dutton - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

Az Alpha Trianguli osztrák kvartett az univerzum szépségétől és lenyűgöző nagyságától inspirálva veti bele magát a hangzások végtelenjébe.

A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!