logo
HU EN

Program


Juhász Gábor Trió

Juhász Gábor Trió

Aligha kell bemutatnunk Juhász Gábor Gramofon- és Artisjus-díjas, Jónás Tamással Aegon-társdíjas jazzgitárost és zeneszerzőt az Opus látogatóinak, hiszen hazánk egyik legkiemelkedőbb gitárosa gyakori vendége a klubnak, legutóbb január végén lépett fel kvartettjével.  több

Mostani koncertjének programjáról ezt nyilatkozta: „Tavaly, az ötvenes szülinapi koncertemen mindenképpen kerülni akartam a retrospektivitást, de mégis elkapott a visszatekintés vágya. Azóta egyre erősebben érlelődött bennem a gondolat, hogy az elmúlt 30 év terméséből néhány dalomat átdologzzam mostani triómra, mely életem eddigi legstabilabb, leginkább támogató saját együttese. Kollégáim lelkesen támogattak az elképzelésben. A programba egytől-egyig olyan dalok kerültek, amelyek valamikor, valamelyik produkcióval fontosak voltak, tehát sikerültnek minősítem őket. Úgy vélem, hogy igen izgalmas régi-új repertoárt mutatunk be a koncerten.”

Közreműködik:

Juhász Gábor - gitár
Kovács Zoltán - nagybőgő
Jeszenszky György - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894