logo
HU EN

Program


Kadri Voorand in Duo with Mikhel Mälgand

Kadri Voorand in Duo with Mikhel Mälgand

Merészen egyedi, hagyományokon alapuló és mégis előremutató megközelítés jellemzi Észtország egyik legfényesebb énekescsillagát, a karizmatikus Kadri Voorandot, aki énekesnőként, zeneszerzőként, zongoristaként és improvizátorként egyaránt aktív.

 több

Aktuális előadások2020-ban megjelent, In Duo with Mihkel Mälgand című albumán Voorand olyan zenei univerzumot teremt, amely az akusztikus folk-poptól a klasszikus zenén, az R&B-n és a jazzen át a szövegtelen improvizációig több műfajt és lehetséges hozzáállást felölel.

Az Opus színpadára negyedik alkalommal lépő Voorand hazájában számos díjat zsebelt be: a közelmúltban a legjobb női előadónak választották, Armupurjus című lemeze 2017-ben az év jazzalbuma lett, produceri szerepkörben pedig a kortárs vokális esztétika iránti érzékenységével, különösen az elektronikus effektek, a looping és a layerek kifinomult használatával vívta ki a kritikusok elismerését. Az album címválasztása is jelzi, hogy az énekesnő régre visszanyúló és termékeny művészi kapcsolatot ápol honfitársával, a díjnyertes basszusgitárossal, Mihkel Mälganddal, aki ezen a lemezen mint hangszerelő és társszerző is feltűnik. Voorand és Mälgand tévedhetetlenül érez rá egymás zenei ritmusára és az improvizáció pillanataira, ami szoros egységbe kovácsolja kettejük duóját. Számaikban a popos dallamok pezsdítő ritmusokkal, virtuóz improvizációkkal és makulátlan technikával párosulnak; repertoárjukban békésen megférnek egymás mellett szívszorító power ballad-k és hip groove-ok, amelyeket a hangzásvilág és a szövegalkotás váratlan csavarjai tesznek még ellenállhatatlanabbá.

Közreműködik:

Kadri Voorand - ének, elektronika, zongora
Mihkel Mälgand - nagybőgő, gitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!