logo
HU EN

Program


Kaltenecker - Markó
2

Kaltenecker - Markó

A duó különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a különböző elektronikus zenei stílusoktól (IDM, breakbeat, downtempo, glitch, ambient, dubstep), az alternatív rockon és a jazz-funkon át, a progresszív metálig számos zenei stílust idéznek meg billentyűs hangszereken és dobszerelésen – mindezt teljesen élőben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 13. péntek, 20:00

 Közreműködik:

    Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek, elektronika
    Markó Ádám - dob

A duó különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a különböző elektronikus zenei stílusoktól (IDM, breakbeat, downtempo, glitch, ambient, dubstep), az alternatív rockon és a jazz-funkon át, a progresszív metálig számos zenei stílust idéznek meg billentyűs hangszereken és dobszerelésen – mindezt teljesen élőben. Ez a minimál felállás nagy kihívást jelent a két zenész számára, ugyanakkor jó lehetőség is arra, hogy a közönség által kevésbé ismert oldalukat is megmutassák. Zsolt különleges, a témáktól, szólóktól teljesen függetlenített balkéz basszusai, illetve Ádám a tőle megszokottnál intimebb, szabadabb, ugyanakkor szólisztikusabb dobolása ebben a formációban érvényesülnek leginkább. A duó Kaltenecker Zsolt szerzeményeit játssza.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A zenei „törékeny szépség” nemcsak a felhangzó zeneművek koncepciójában és zenei anyagában nyilvánul meg, de több komponistánál az élőben előadott muzsika és a rögzített zenei anyag, valamint a tradicionális hangszerek keltette akusztikus hangzás és az elektronikus zenei effektusok közötti finom egyensúlyra való törekvésben is.

Norvégia egyik legelismertebb népzenésze, Susanne Lundeng zenei múltja Észak-Norvégia népzenéjében gyökerezik, amelyből hegedűsként, zeneszerzőként, énekesként és zenei szabadgondolkodóként alakított ki nemzetközi figyelemre is számot tartó hangzásvilágot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!