logo
HU EN

Program


Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands (FR/UK)

Kit Downes – Lauren Kinsella – Robin Fincker: Shadowlands (FR/UK)

Shadowlands fantázianévvel jött létre az a kamara- és kortárs zenei projekt, amelyet a régizene, a népzene és a gregorián énekek mellett elsősorban Jackie Berridge festményei inspiráltak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 28. szombat, 20:00

Az európai kreatív zene három vibráló hangja, a műfajok keresztezésének három rajongója egyezséget kötött: együtt ugranak az ismeretlenbe, bármiféle programadás nélkül. Zenélésüket a kalandok és azok megosztása utáni vágy hajtja. Az új brit szcéna egyik meghatározó zongoristája, Kit Downes kompozíciói a BMC Records több lemezén feltűnt anglomán szaxofonos-klarinétos, Robin Fincker és az ír énekesnő, Lauren Kinsella szerzeményeivel elegyednek, annak jegyében, hogy a zenészek megkérdőjelezzék a lelassítás és a helyes gesztusok fogalmát. A melódiákat csillogó és állandó mozgásban lévő hangzásvilág fénykoszorúja fogja körül. Az árnyékok lassan megnyúlnak és összeolvadnak…

Közreműködik:

Lauren Kinsella - ének
Robin Fincker - tenorszaxofon, klarinét
Kit Downes - zongora

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Kőszegi Imre az első olyan generációhoz tartozik Magyarországon, akik a modern jazzt önálló, a szórakoztató tánczenétől független műfajként közelíthették meg. Játékára a bebop és a free jazz gyakorolta a legnagyobb hatást.

A Classicus Quartet ötödik évébe lépő sorozata a vonósnégyes-irodalom egyedülálló keresztmetszetét kínálja a BMC Koncerttermében.

A Teis Semey Quintet öt különböző országból – Dánia, Skócia, Portugália, Hollandia és Dél-Korea – származó tagjai a forrongó holland jazzszcéna kellős közepén találtak egymásra, a zenekar 2017-ben alakult meg Amszterdamban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!