logo
HU EN

Program


Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori
2

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

A szerző társai a lemezbemutató koncerten a duó eredeti tagja, a multiinstrumentalista Keönch László Farkas, a formáció állandó tagjává avanzsált, nagybőgőn játszó Dénes Ábel, valamint a vendégként csatlakozó Magyar Bori lesznek, akinek hangja a vokális dimenzióba emeli a zenét, tovább bővítve a történetek lehetséges kimenetelének tárházát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 20:00

Koloncsár Zsolt Trió Feat. Magyar Bori

Közreműködik:
Magyar Bori - ének
Keönch László Farkas - dob, cajon, darbuka, udu, ütőhangszerek, hegedű
Koloncsár Zsolt - zongora
Dénes Ábel - nagybőgő

9 perc 99 másodperc. A trükkös lemezcímmel a Koloncsák Zsolt – Keönch László Farkas duó nemcsak saját zenéje „időtlenségét”, kontemplatív, idő feletti jellegét, de azt a dobozon kívüli gondolkodást is sugallja felénk, amivel a műfaji skatulyákat igyekszik elkerülni. A duó Hunnia Recordsnál megjelent, 2020-ban napvilágot látott lemezén elhangzó darabok a zongorista, zeneszerző, Koloncsák Zsolt “örökgyermeki” kísérletezéseinek, gyakran önironikus humorának és végtelen fantáziájának kaleidoszkópjából erednek. Olykor terjedelmes történeteket citálnak, és a narrativitás igényéről árulkodnak, máskor ismerős-ismeretlen hangulatokat teremtenek a semmiből: a repetitív, minimál, meditatív zene jól megfér itt a parodisztikus, burleszk, némafilmes atmoszférával, a blues a salsával, a barokk szonáta a spirituális-terápiás légkörrel. A „kétemberes”, tisztán instrumentális anyag a megkésett lemezbemutató koncertre immár kvartettzenévé duzzadt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!