logo
HU EN

Program


Koreai Jazz Napok / Near East Quartet (KR)
3

Koreai Jazz Napok / Near East Quartet (KR)

Zenéjük orientális festmények látványát hívja elő a hallgató képzeletében, hangsúlyozva az üres terek szépségét. Son dallamos frázisai finom kontrasztot alkotnak Chung és Suh elektronikus hangképeivel, egyedi ritmikus textúráival, amelyre egyaránt hatnak a nyugati zenékből ismert groove-ok, és a tradicionális koreai ritmusok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 13. péntek, 20:00

Koreai Jazz Napok / Near East Quartet (KR)

Közreműködik:
Sungjae Son - tenor szaxofon, basszusklarinét
Suwuk Chung - gitár
Soojin Suh - dobok
Borim Kim - ének

A Near East Quartet progresszív, fúziós jazzformációt a koreai szaxofonos, Sungjae Son és a gitáros Suwuk Chung alapította 2009-ben. 2015-ben aztán Suwuk Chung gitáros és Soojin Suh dobos, valamint a sokoldalú, tradicionális koreai énekes, Borim Kim is csatlakozott a zenekarhoz. Zenéjük orientális festmények látványát hívja elő a hallgató képzeletében, hangsúlyozva az üres terek szépségét. Son dallamos frázisai finom kontrasztot alkotnak Chung és Suh elektronikus hangképeivel, egyedi ritmikus textúráival, amelyre egyaránt hatnak a nyugati zenékből ismert groove-ok, és a tradicionális koreai ritmusok. Ezen a koncerten Borim Kim az ének mellett ütőhangszereken is játszik majd, újabb, egyedülálló színekkel gazdagítva a zenekar hangzásvilágát.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Robbanékony hangzás, a jazzben ritkán látott sokoldalúsággal párosítva: ez a DiMonGo trió, melynek zenéje a soul mellett a funk, a rock és a lírai balladák stílushatásának nyomait is mutatja. Bár a jazz műfaja alapvetően nem a humorról híres, a zenekar védjegye a szellemes megközelítés.

"Az a fajta folk, amely a bölcsességfogig hatol. Nem a turistáknak szóló dalokkal, hanem dervistáncokkal és a médiumok extatikus sámánizmusával. Vagy egy rituális kivégzés zenei kíséretével" – Dmoon.ru

A MAO muzsikusai tanulmányozzák és belsővé teszik az aktuális lemezanyag egészét, a zenei szerkezeteket és a hangszereléseket az előadások alkalmával érintetlenül hagyva. Minthogy a jazz nyelvezetének alapvető összetevői az improvizáció és a szólisztikus önkifejezés, a muzsikusok természetesen rögtönzött szólókat adnak elő a koncerteken.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!