logo
HU EN

Program


Kosztolánszki Group

Kosztolánszki Group

A Kosztolánszki Group lendületes fiatal együttes, amely a késői ötvenes, korai hatvanas évek zenei világából építkezve játszik ‘közönségbarát’ modern jazzt.  több

Bevallott céljuk, hogy ablakot nyissanak és betekintést engedjenek a fiatalabb korosztály számára zenei sokrétűségük révén, amely a jazz standerdek mellett mai előadók és zenészek szerzeményein és stílusjegyein keresztül teremt sodró atmoszférát, teret biztosítva a mai zenék kedvelői számára. A zenekar büszke arra, hogy – bár a fiatalok körében aligha a jazz műfaja számít a legnépszerűbbnek – egy biztos, befogadó és egyre bővülő közönséget sikerült megnyernie koncertjeikre.

A mindössze 19 éves tenor szaxofonos-zenekarvezető Kosztolánszki Dominik mellett a zenekar metronómja, „Az év fiatal jazz-zenésze” díjjal kitüntetett Richter Ambrus és a további  hozzájuk hasonlóan fiatal és tehetséges zenészek a Belgrádi Jazz Fesztivál és több hazai klubkoncert után, időközben Udvardi Márton trombitással szeptetté egészülve, másodízben lép az Opus Jazz Club színpadára.

Közreműködik:

Kosztolánszki Dominik - tenorszaxofon, fuvola
Orlando Lambert - tenorszaxofon
Udvardi Márton - trombita
Dóczi Bence - gitár
Gulyás-Szabó Gergely - zongora
Kováts Zoltán - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894