logo
HU EN

Program


Kosztolánszki Quintet
6

Kosztolánszki Quintet

A zenekar repertoárja többnyire Kosztolánszki Dominik saját szerzeményeiből áll, melyeket nagyban inspirál az 1960-as évek hard-bop vonala, de a csapat legfőbb törekvése, hogy modern, előrehaladó zenei világot alkosson mind a kompozíciókban, mind az együtt zenélés minőségében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 20:00

Kosztolánszki Quintet

Közreműködik:
Udvardi Márton - trombita
Kosztolánszki Dominik - szaxofon
Cseh Péter - gitár
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

A zenekar vezetője, a 21 éves Kosztolánszki Dominik jelenleg Londonban tevékenykedik és végzi zenei tanulmányait, de huzamosabb időkre hazalátogat, így Magyarországon működő felállásokban is sűrűn hallhatjuk őt. Egyike ezeknek a zenekaroknak a Kosztolánszki Quintet, melynek első, nagyobb szabású bemutatkozása a 2017-es Belgrádi Jazz Fesztiválon történt még trióban, melyből hosszú évek múltán született meg a jelenlegi kvintett felállás. Richter Ambrus, a hazai jazz színtér kiemelkedő és aktív tagja már a kezdetektől a zenekar dobosa, emellett Miskolczi Márk játszik nagybőgőn, a Junior Prima díjas Cseh Péter gitározik, és a jazz mellett népzenében is tevékenykedő Udvardi Márton trombitál.


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A trió 15 éve változatlan formában él és koncertezik. Szakcsi Jr. és Balázs Elemér gyerekkori barátokként alakítottak zenekart, miután 1998 óta muzsikálnak együtt. A fiatal tehetségként az akkor már néhány éve a hazai jazz életbe berobbant Pecek Lakatos Krisztiánt hívták bőgőzni 2008-ban megjelent első lemezük, a Psalms előtt.

A jelenleg három különböző országban élő zenészek az európai jazz égisze alatt egyesítik a folkot és a kortárs zenét, amelyből néhol varázslatosan gyönyörű, néhol meghökkentően karcos zenei világ született a BMC Records számára rögzített, most bemutatkozó albumukra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!