logo
HU EN

Program


Kovász
3

Kovász

Az audio-gasztronómiai expedícióra verbuvált csapat útravalónak belerakott a befőttesüvegébe hard bopot és free jazzt, majd a fermentáció beindulása óta keservessel, sebes fordulóval, lassú magyarossal etette az előtésztáját. És persze a levegőből is belekeveredett némi hip-hop és funk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 1. péntek, 20:00

Kovász

Közreműködik:
Kováts Gergő - szaxofon, basszusklarinét
Pozsár Máté - zongora, szintetizátorok
Dénes Ábel - nagybőgő, gardon
Gyárfás Attila - dob, gong, ring modulátor

Kováts Gergő számos szabad-, könnyű- és főleg világzenei formációban való közreműködés után elérkezettnek látta az időt arra, hogy maga is a népzene és a jazz közötti végtelen mezőkön induljon felfedezőútra társaival. Az audio-gasztronómiai expedícióra verbuvált csapat útravalónak belerakott a befőttesüvegébe hard bopot és free jazzt, majd a fermentáció beindulása óta keservessel, sebes fordulóval, lassú magyarossal etette az előtésztáját. És persze a levegőből is belekeveredett némi hip-hop és funk. A már szépen előemésztett alappal sütik újra a klasszikus recepteket John Coltrane-től Horváth Eleken át Hank Mobley-ig, hogy mindezt a lehető legforróbban tálalják elénk.

Társai ebben a képzavaros kalandban egytől-egyig szakmájuk kimagasló pékviselői: Pozsár Máté és Gyárfás Attila a jazz elismert szaktekintélyei, szabadabb vonulatának mindenhol jelenlevő és megkerülhetetlen alakjai, nem mellesleg a Zeneakadémia tanárai. Dénes Ábel fiatal kora ellenére is rutinosan éli műfajokon átívelő életét, többek között a Nagy Emma Quintettel és a Söndörgővel is komoly sikereket ért el.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve.

Varga Bendegúz együttesének második lemeze, a Tom-Tom Records gondozásában megjelent Chasing Your Dreams a korábbi Goldmund című album folytatása, talán még kiforrottabb hangzásvilággal és még egyértelműbb elköteleződéssel a kísérletező kortárs jazz felé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!