logo
HU EN

Program


Kuhn Fu

Kuhn Fu

Frissítően újító zenéjével a Kuhn Fu jól példázza, hogy önkényesen meghúzott határoknak nincs helye a zenealkotásban. A német gitáros-szerző Christian Kühn a hollandiai Gröningenben alapította igazán nemzetközi összeállítású kvartettjét, melyben rajta kívül izraeli, angol és török zenészek játszanak.  több

Saját bevallásuk szerint zenéjük poszt-romantikus jazz/rock kavalkád, néhol viszkózus, akár egy lávafolyam, máskor viszont vad és intenzív zenei energiákat ütköztet egymással. A Kuhn Fu hangzásvilágának hajtóerejét a torzított gitárhangzások adják, Ziv Taubenfeld basszusklarinétja mellett, ami ebben a felállásban az improvizáció egyik kulcseleme is. Koncertjeiken a közönség igencsak érzelemdús zenei utazáson vesz részt, a darabokban a korai rockzene jellegzetes lüktetése mellett egészen abszurd dallamok is felcsendülnek. Chain the Snake című harmadik lemezük március 22-én jelenik meg a Berthold Records gondozásában.

Közreműködik:

Christian Kühn - gitár
Ziv Taubenfeld - basszusklarinét
Esat Ekincioglu - nagybőgő
George Hadow - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894