logo
HU EN

Program


Lanou feat. Lantos Zoltán
5

Lanou feat. Lantos Zoltán

A zenekar tiszta, elmélyült zenei világát a bátor kísérletezés is jellemzi, így koncertjeiken akár stoner rock beütésű citeraszóló és triphop hatásokkal átszőtt népdalfeldolgozás is megszólalhat egymás után.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 20:00

Lanou feat. Lantos Zoltán

Közreműködik:
Tóth Eszter - citera, gitár, ír buzuki, banjo, zongora
Öllős Dávid - basszusgitár
Papp Gergő - dob
Lantos Zoltán - hegedű, elektronika

A 2017 decembere óta aktív Lanou otthonosan mozog a folk, a pop és a világzene határain, repertoárjukban angol és magyar nyelvű saját dalok mellett népdalfeldolgozások is megjelennek. A zenekar tiszta, elmélyült zenei világát egyúttal a bátor kísérletezés is jellemzi, így koncertjeiken akár stoner rock beütésű citeraszóló és triphop hatásokkal átszőtt népdalfeldolgozás is megszólalhat egymás után. A 2020-as Fellegek (Of Clouds) című debütlemez után második, Erdeim című albumuk 2023 februárjában jelent meg. Utóbbin a popos indie folkot angolszász folkzenei hagyományokkal keverik: a Napfonatból is ismert Tóth Eszter énekes a citera, gitár és zongora mellett ír buzukin és bendzsón is játszik. Az albumon angol és magyar nyelvű dalokat is hallhatunk, azonban a hangsúly a magyar nyelvű saját dalok felé tolódott el. A rendkívül személyes szövegek és a bensőséges hangvétel miatt az Erdeim „utazás a lélek legmélyebb tájaira, ahol nem válik el egymástól álom és valóság, a természeti képek bensőséges jelentéssel bírnak, az elemek életre kelnek, és az úton saját szimbólumvilágunk vezérfonalát követjük, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk.” Az anyagot februárban mutatták be a Magyar Zene Házában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, a Fonogram-díjas Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok hallhatók, amelyek szövegét a zenekar tagjai mellett Szepesi Mátyás és Závada Péter írták.

A zenei „törékeny szépség” nemcsak a felhangzó zeneművek koncepciójában és zenei anyagában nyilvánul meg, de több komponistánál az élőben előadott muzsika és a rögzített zenei anyag, valamint a tradicionális hangszerek keltette akusztikus hangzás és az elektronikus zenei effektusok közötti finom egyensúlyra való törekvésben is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!