logo
HU EN

Program


Lantos - Fenyvesi - Barcza - Dés | The Ambientology II.

Lantos - Fenyvesi - Barcza - Dés | The Ambientology II.

A hetvenes évektől kezdve bukkant fel – előbb csak zenei kifejezésként, majd egyre tágabb értelemben vett zenei műfajként – az ambient, s népszerűsége azóta is töretlen, legyen szó meditatív, erős gondolati vagy érzelmi töltéssel rendelkező, erőteljesen elektronikus zenéről, a környezet különféle hangjait vagy zörejeit szövetébe illesztő művekről, tánczenéről, vagy éppen jazzről.  több

Néhány évvel ezelőtt az Opus Jazz Club közönségének volt alkalma hallani a Gadó – Fenyvesi Guitar Ambientology nevű projektet. Barcza Horváth József ennek folytatásaként hívta életre a közelmúltban az Ambientology II. nevű formációt, mely a mostani koncerten debütál. A hazai jazz szcéna kiváló zenészeiből álló, különféle más közös projektek során egymás zenei egyéniségét tökéletesen kiismerő, jól összeszokott csapat atmoszférikus improvizációk révén teremt különleges hangkörnyezetet. Zenéjük tulajdonképpen egyfajta játék a valóságos és hangzó, illetve a csupán tudatunkban létező, elképzelt terekkel.

Közreműködik:

Lantos Zoltán - hegedűk, elektronika
Fenyvesi Márton - elektromos és akusztikus gitárok, elektronika
Barcza Horváth József - nagybőgő, basszusgitár, elektronika
Dés András - ütőhangszerek, elektronika

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894