logo
HU EN

Program


LAZYBIRD

LAZYBIRD

Azt senki sem állíthatja, hogy a zongorát és dobokat egyaránt kimagasló muzikalitással megszólaltató, rendkívül tehetsége művészünk, Tálas Áron az a típus, aki – amúgy jól megérdemelt – babérjain üldögélne.

 több

Évek óta a Borbély Műhely oszlopos tagja, idén jelent meg saját (zongora)triójának lemeze, közben folyamatosan dolgozik a 2015-ben Fenyvesi Márton gitárossal és Fonay Tibor basszusgitárossal megalakított Flight Modus elektronikus-ambientes világú triójával, szintén lemezre készülve, időnként Rhodes triójával is ad egy-két koncertet. Néhány hete egy újabb trióval jelent meg néhány budapesti klub színpadán. Áron ezúttal „kettős minőségben” – elsőorban dobosként, de egy odacsempészett moog révén billentyűsként is – az EWI hazai mesterével, Zana Zoltánnal és a kitűnő gitárossal ifj. Tóth Istvánnal keresi közösen az újabb izgalmas hangszerösszeállítás adta lehetőségeket. Improvizatív groove-os zenéjük, mely Áron fent felsorolt formációi közül talán leginkább a Flight Modusszal rokonítható – éppúgy merítkezik a jazz harmóniavilágából, mint a hip-hop, vagy a különféle elektronikus műfajokból.

Közreműködik:

Tálas Áron - dob, moog
Zana Zoltán - EWI szaxofon szintetizátor
ifj. Tóth István - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894