logo
HU EN

Program


Lucia Cadotsch “Speak Low” feat. Petter Eldh and Otis Sandsjö

Lucia Cadotsch “Speak Low” feat. Petter Eldh and Otis Sandsjö

„Lucia Cadotsch olyan zseniális módon gondolja újra a sztenderd-kánont, hogy a dalok tökéletesen jelenidejűnek hatnak. (…) Cadotsch, Sandsjö és Eldh varázsigéi hatására beláthatjuk, hogy a réges-régi örökzöldekhez csakis így szabad nyúlni: szolgalelkűség és félelmek nélkül, azzal a szabadsággal, amellyel a dalok eredeti szerzői éltek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 20:00

A svájci énekesnő, Lucia Cadotsch triója a modern klasszikusok szívbe markoló gyűjteményét adja elő, eddig sosem hallott módon. 2017-es albumukat, a Speak Low-t a Downbeat és a The Guardian is öt csillaggal jutalmazta, Luciát pedig a 2017-es év legjobb jazzénekesének választották a német Grammyként emlegetett ECHO gálán. Cadotsch kristálytiszta, puritán hangja lenyűgöző kontrasztot alkot a harmónia- és ritmushangszert egyaránt nélkülöző együttessel, melyben a berlini improvizált zene két jól ismert művésze, Petter Eldh nagybőgős és Otis Sandsjö tenorszaxofonos hallható. A minimalista, akusztikus felállás ellenére egyedi és felkavaró hangszínek széles spektrumával találkozhatunk zenéjükben. Van, hogy a szaxofon megszólalásakor egy régi szintetizátorra asszociálhatunk; másutt a nagybőgő húrjai és teste egy 808-as Roland dobgép hagmintáit idézik fel, miközben Lucia Cadotsch megtévesztően egyszerű éneke a dalok legmélyére hatol.

Közreműködik:

Lucia Cadotsch - ének
Otis Sandsjö - tenorszaxofon
Petter Eldh - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Korunk egyik legünnepeltebb zongoraművésze, az orosz származású Elisabeth Leonskaja világhírű 20. századi zenészek nyomdokában jár: példaképei között szerepel David Ojsztrah, Emil Gilels és Szvjatoszlav Richter, akik közül az utóbbi közeli barátja és hosszú időn át mentora is volt.

A trió Vincent de Boer vizuális művész közreműködésével gyakran interaktív audiovizuális előadásokra is vállalkozik.

Dés András azon kevés ütőhangszeresek közé tartozik, akik nemcsak különféle zenekarok tagjaként szívták magukba zenei stílusok egész arzenálját, hanem saját együttest, sőt együtteseket is alapítottak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!