logo
HU EN

Program


Majakka

Majakka

Jean-Marie Machado zenéje nem szorítja magát határok közé és nem rémül meg, ha kultúrák és nyelvek összefonódásáról van szó.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. csütörtök, 20:00

Ezen az albumon, melyet a zongorista Majakka (finn: ’világítótorony’) címmel hozott tető alá, a különböző kompozíciók számos színt villantanak fel az ő zenei utazásából, különös tekintettel azokra az inspirációkra, melyeket kulturális örökségéből hozott magával, tapasztalataiból, amelyeket zeneszerzői karrierje során szerzett. Zenei- és életképek, amelyek úgy vezették őt, akár egy világítótorony fénye.

„Most először késztetést éreztem arra, hogy visszanézzek és újrahallgassam néhány régi felvételemet” – mondta Machado. „Láttam egy színt feltűnni, ami az enyém volt, egy fényt, ami önmagáért beszélt. Éreztem, hogy bele kell állnom egy faladatba, ami az én akaratom ellenére történik”.

Közreműködik:

Jean-Marie Machado - zongora
Vincent Ségal - cselló
Jean-Charles Richard - szaxofonok, fuvolák
Keyvan Chemirani - dob

Ajánlatunk


Váczi Eszter és a Quartet szerzeményeinek egyedi hangulatát a jazz, a pop és a sanzon különös egyvelege adja, magyar nyelvű, filmszerű dalszövegekkel társulva.

Az álmodozó, a hangulatember és a nyughatatlan örökmozgó. Az európai jazz három különleges zenei figurája találkozik az Opus színpadán, hogy egyedi világát egyesítve egy sokterű, kaleidoszkópszerű élményben részesítse a hallgatót.

„Ahogy több évtizeddel ezelőtt a John Coltrane Quartet zenéjéből kiáradó, mélységes energiák megérintettek és meghatározták egész zenei gondolkozásomat, úgy frissülök és töltődök fel hasonló érzésekkel és energiákkal a hatvanes-hetvenes évek félelem nélkül lázadó és tiltakozó zenekarainak muzsikájától.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!