logo
HU EN

Program


MAO Exkluzív-Modern Art Orchestra plays the music of Pat Metheny

MAO Exkluzív-Modern Art Orchestra plays the music of Pat Metheny

Pat Metheny a jazz világának megkerülhetetlen figurája, muzsikája egyedülálló és óriási, erről 20 Grammy-díja és világszerte több, mint 20 millió eladott lemeze is tanúskodik.

Bob Curnow Los-Angeles-i zeneszerző 1994-es lemezén Pat Metheny és Lyle Mays szerzeményeit hangszerelte át saját zenekara – 20 tagú kortárs jazz big bandje – számára. Az eredeti hangzás drasztikus változásokon ment keresztül. Amellett, hogy a Pat Metheny Groupra, tehát quartetre írták őket, a dalok már-már elektronikába hajlottak. Talán ő maga sem számított arra, milyen kiemelkedően jól működnek ezek a „big band-esített” szerzemények ebben a merőben más felállásban. A Modern Art Orchestrához meglepően jól illeszkedik ez a szokatlan, mégis egységes és erős repertoár.

Modern Art Orchestra

Művészeti vezető: Fekete-Kovács KornélKérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894