logo
HU EN

Program


Mariana Mazú (AR/NO)
4

Mariana Mazú (AR/NO)

Mariana Mazú eklektikus, nyitott zenéje frissességet sugároz, ékesszóló bizonyítékát adva annak, hogy a tangó sokkal több, mint egy tánc.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. csütörtök, 20:00

Mariana Mazú (AR/NO)

Közreműködik:
Mariana Mazú - ének
Leonardo Andersen - gitár
Karl Espegard - hegedű

Mariana Mazú első albuma (La bella indiferencia) megjelenése után az argentin énekesnő egy csapásra az érdeklődés középpontjában találta magát, és nemcsak a Grammy-díj argentin megfelelőjét, a Gardelt nyerte el, hanem a tangó műfajában a 2021-es év legjobb előadójának is választották. Az albumot azóta több mint egymillióan játszották le Spotifyon, Mazú pedig ebben az évben már a második európai turnéjára indul. Olyan zenészekben lelt tökéletes társra, akik hozzá hasonlóan elmélyedtek a tangó műfajában: a norvég hegedűs, Karl Espegard alapító tagja az elismert El Muro Tango együttesnek, Mazú nemzetközileg is keresett honfitársa, a zeneszerző-gitáros Leonardo Andersen pedig szintén egy Gardel-díj birtokosa.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Folytatódik az Egri & Pertis Zongoraduó Áthallások című, a társművészetek kölcsönhatását bemutató koncertsorozata. A téma ezúttal az opera lesz, egy olyan műfaj, amely már önmagában is áthallás: a szöveg, a zene, a díszletek és a színpadi játék egymást inspiráló ötvözete.

Bár a Weisz testvérpár gyerekkoruk óta játszik együtt kisebb-nagyobb formációkban, közös szerzői estet 2013 tavaszán adtak először a Magyar Rádió márványtermében. A zenekar létezése is innen datálódik. 2016-ban elkészült újabb anyaguk bemutatójára szintén a Márványteremben került sor, amit további koncertek követtek, így az együttes az Opus vendége is volt már.

Ezen a koncerten, ahogy eddig is, Borbély és zenésztársai a kompozíció és improvizáció határait hajlítják egymásba: megírt darabjaikat az improvizáció spontaneitásával, rögtönzéseiket a megkomponált darabok szervezettségével adják elő, miközben számos zenei színt, karaktert, sőt akár szélsőséget felvillantva elevenítik meg a jól ismert jazz örökzöldek világát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!